Timetable

Melton Planning Scheme Amendment C232melt: Toolern Development Contributions Plan Review and Precinct Structure Plan Refresh

Timetable Version 3

Document hub link

Documents are available online here:

<u>Document Sharing - Toolern PSP and DCP review - Amendment C232melt</u>

Online access to the Hearing

The Hearing can be accessed through online video conference for all days at:

Join the meeting now

Day 1: Monday 26 August 2024

Venue: Room 6, Level 2, 440 Collins Street, Melbourne (Cliftons Melbourne)

Time	Party	Sub No	Allocated
10 am	Preliminary matters		20 mins
10.20 am	 Melton City Council represented by Greg Tobin of Harwood Andrews, calling expert evidence on: development contribution plans and strategic planning from Chris De Silva of Mesh development contribution plans from Matt Ainsaar of Urban Enterprise transport planning from Marco Lucioni of Stantec costings from Sian Mckenna of WT Partnership 		3 days
12.45 pm	Lunch break		1 hour
1.45 pm	Melton City Council (continued)		
4.30 pm	Day close		

Day 2: Tuesday 27 August 2024

Venue: Room 6, Level 2, 440 Collins Street, Melbourne (Cliftons Melbourne)

Time	Party	Sub No	Allocated
10 am	Preliminary matters		20 mins
	Melton City Council (continued)		3 days
•	Lunch break		1 hour
•	Melton City Council (continued)		
4.30 pm	Day close		

Planning Panels Victoria

OFFICIAL

Timetable Version **3**: Melton Planning Scheme Amendment C232melt: Toolern Development Contributions Plan Review and Precinct Structure Plan Refresh

Day 3: Wednesday 28 August 2024

Venue: Room 6, Level 2, 440 Collins Street, Melbourne (Cliftons Melbourne)

Time	Party	Sub No	Allocated
10 am	Preliminary matters		15 mins
10.15 am	Melton City Council (continued)		3 days
12.45pm	Lunch break		1 hour
1.45 pm	Melton City Council (continued)		
	Day close		

Day 4: Thursday 29 August 2024

Venue: Room 6, Level 2, 440 Collins Street, Melbourne (Cliftons Melbourne)

venue: Ro	office, Level 2, 440 Collins Street, Melbourne (Clirtons Melbourne)		
Time	Party	Sub No	Allocated
10 am	Preliminary matters		10 mins
10.10 am	Department of Transport and Planning represented by Daniel Zaslona	35	30 mins
10.40 am	Melbourne Water Corporation represented by Louise Hicks of Counsel	34	3 hours
12.45 pm	Lunch break		1 hour
1.45 pm	Melbourne Water Corporation (continued)	34	
2.45pm	Day close		

Timetable Version **3**: Melton Planning Scheme Amendment C232melt: Toolern Development Contributions Plan Review and Precinct Structure Plan Refresh

Day 5: Monday 2 September 2024

Venue: Meeting Room 11, Level 2, Spring Street Conference Centre (1 Spring Street, Melbourne)

Time	Party	Sub No	Allocated
10 am	Preliminary matters		15 mins
10.15 am	Exford Waters Pty Ltd represented by Clydie Brewer and Phillip Miller of Marshal Melbourne		1 hour
11.15am	Lendlease Communities (Atherstone) represented by Jarryd Gray of MinterEllison, calling expert evidence on: - civil engineering from Stephen Watters of SMEC - traffic engineering from Derrick Hitchins of SMEC - economics from Matthew Lee of Deep End Services	28	1 day
12.30 pm	Lunch break		1 hour
4.30 pm	Day close		

Day 6: Tuesday 3 September 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Venue: Training Fariets Victoria, Flearing Room 2 (Growna Floor, 15) ring Street, Welsourie,				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10 am	Preliminary matters		15 mins	
10.45 am	Australian Unity Funds Management Miravor Property Group Roman Catholic Trust Corporation Thornhill Gardens Dev Co represented by Jason Black of Insight Planning, calling expert evidence on: - development contributions plan cost from Ray Todd of Cossil & Webley	17, 18, 16, 20	4 hours	
12.45 pm	Lunch break		1 hour	
1.45 pm	Australian Unity Funds Management Miravor Property Group Roman Catholic Trust Corporation Thornhill Gardens Dev Co (continued)			
4 pm	Day close			

Timetable Version **3**: Melton Planning Scheme Amendment C232melt: Toolern Development Contributions Plan Review and Precinct Structure Plan Refresh

Day 7: Thursday 5 September 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Time	Party	Sub No	Allocated
10 am	Preliminary matters		15 mins
10.15 am	Growland represented by Eliza Minney of Best Hooper, calling expert evidence on: - traffic engineering from Henry Turnbull or Traffix Group	1	3 hours
12.30 pm	Lunch break		1 hour
4 pm	Day close		

Day 8: Monday 9 September 2024

Venue: Planning Panels Victoria, Hearing Room 2 (Ground Floor, 1 Spring Street, Melbourne)

Time	Party	Sub No	Allocated
10 am	Melton City Council – Closing submission		30 mins
10.30 am	Without prejudice drafting		2.5 hours
1 pm	Hearing close		

Hearing Timetable Notes:

- 1. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Georgia Thomas on 9935 4197 as soon as possible.
- 2. Please be present or online at least 15 minutes before your scheduled start time.
- 3. The Panel may amend a Party's start time without notice. However you will be contacted in advance if you are to be rescheduled to a different day.
- 4. Time will be made for morning and afternoon breaks each day. Break times will be taken at appropriate points in the proceedings, and break times in the timetable are indicative only.
- 5. Getting to the Hearing venue Planning Panels Victoria and Spring Street Conference Centre (corner Spring and Flinders Streets) is on the 75 and City Circle tram lines and a short walk from the Collins Street trams 109, 11, 12 and 48. It is also a short walk from Parliament Train Station.
- 6. If you have any questions about the timetable, please contact Georgia Thomas on 9935 4197.